Önkormányzati program

2016. augusztus 18.

Annak érdekében, hogy a magyarországi települések a weben is letisztult, szép és átlátható módon jelenjenek meg, ezzel is vonzóbbá téve magukat a látogatók számára, saját programot indítottunk, melynek keretében rendkívül kedvező áron időt és energiát nem kímélve igyekszünk megújítani a hazai települések honlapjait.

Önkormányzati program

Önkormányzati portálunk tervezése során áttekintettük a hazai önkormányzatok meglévő megoldásait, megismertük a vonatkozó jogszabályi hátteret. A piackutatás tapasztalatai, a meglévő irányvonalak ismerete és a rendelkezésre álló adatok alapján meghatároztuk azokat az alapvető információkat, melyek megjelenítését minden esetben javasoljuk, ami alapján bemutató oldalunkat is kialakítottuk.

A speciálisan az önkormányzati szektorra kialakított könnyen testre szabható prototípusunknak köszönhetően gyorsan, a piaci árnál kedvezőbben tudunk átlátható, minőségi munkát kínálni partnereinknek, ezzel elősegítve a hazai önkormányzati szektor vonzóbb webes megjelenését.

Nézd meg ajánlatunkat!

Ha számodra is érdekes lehet a program, fordulj Hozzánk bizalommal a 06 (30) 642 2484-es telefonszámon, vagy írj nekünk a hello@marbledigital.eu e-mail címre.

WebfejlesztésMost