Most - 2016. május - SMarthu

2016. június 01.

Május végén a SMarthu csapatának oldalát újítottuk meg.

SMarthu Wordpress oldal fejlesztés

Május végén gőzerővel vetettük bele magunkat a SMarthu csapat új weboldalának fejlesztésébe, amit reményeink szerint nagyjából 1 hét alatt be is fejezünk, hiszen június 2-án indul a Brain Bar Budapest, ahol a SMarthu csapata is komoly szerepet vállal, így addigra az új oldalnak is élnie kell.

A Freelancers lab-en nem mellesleg cégünk egyik alapítója Zuango (Emese) fog workshopokat tartani, melyre sok szeretettel várunk minden érdeklődőt. Remélem sokan eljöttök, mi ott leszünk.

Az oldalt ügyfelünk kérésére az előző oldal mintájára szintén WordPress alapokra építjük, így nem lesz gond az oldal kezelésével. Egy vásárolt sablont dolgozunk át, a grafikai elemeket ügyfelünk saját grafikusa adja. A sablonok kapcsán mindig megfogadjuk, különösen WordPress esetében, hogy nem lépünk túl annak tudásán, azaz pont azt a funkcionalitást, azokat a megoldásokat alkalmazzuk, amire a template-t felkészítették, de kevés olyan esetet tudok, mikor ne kellett volna belenyúlni egy-egy template-be. Amint a tartalmak véglegessé válnak, indulunk is.

Most