Fejlesztési folyamatunk

2016. június 09.

Ismerkedj meg fejlesztési folyamatainkkal és annak hátterében húzódó gyakorlati elképzeléseinkkel.

Minden munkánkat átfogó igényfelmérés és tervezés előz meg, mely alapján az egyes feladatokat fontosságuknak megfelelően hozzáigazítjuk a rendelkezésre álló időbeni- és anyagi forrásokhoz, ezzel biztosítva, hogy a lehető legnagyobb üzleti értékkel bíró terméket biztosítsuk ügyfeleink számára. Fejlesztési technológiánkat az igények megismerése után választjuk ki, mellyel biztosítjuk a fejlesztés hatékonyságát, és minimalizáljuk az időbeli és az anyagi veszteségeket.

Bizalom

Egy telefon-, egy skype hívás, egy e-mail, vagy egy személyes találkozás lehet a kezdete annak az elengedhetetlen bizalmi köteléknek, mely megalapozza a közös munkát.

Ötlet

Első találkozásunk során meghallgatjuk mi a célod, és segítünk megtalálni az odavezető utat. Tapasztalataink alapján számos esetben merül fel az igény egy alapozó munkára, mielőtt kezdetét vehetné a tervezés. Brand coaching módszerünkkel segítünk megtalálni mi a kommunikáció célja, célcsoportja, így a honlap kialakítása során egyértelművé válik hogyan tudod vállalkozásodat a legjobb színben feltűntetni.

Tervezés

Szakmai tudásunkat latba vetve segítünk a legoptimálisabb megoldások megtalálásában. Közösen kidolgozott menetrend alapján dolgozunk, folyamatos egyeztetéssel. Tapasztalatunk szerint a munkafolyamat tervezhetősége biztosítja, hogy ne a kész weboldalt látva derüljön ki, hogy valami hiányzik, vagy egészen más, mint amit ügyfelünk látni szeretne.

Design

A megismert célokkal, a márka értékekkel harmonizáló arculatot tervezünk logótól egészen a weboldalig. Ha template alapú honlapot építünk neked, előszelektáljuk a célodnak megfelelő sablonokat. Ebben a fázisban kerül sor a tartalom tervezésére is.

Kivitelezés

A tervek alapján csapatunk legjobb tudása szerint időt és energiát nem kímélve fejlesztésbe kezd, hogy az ötlet mielőbb valósággá váljon.

Tesztelés

Minden oldalt tesztelünk, mielőtt élesítenénk. Megkeressük és javítjuk azokat a huncutságokat, amik az alapos tervezés és odafigyelés ellenére is becsúsztak. Aki dolgozik, hibázik, ez vitathatatlan. Ha ezt elfogadjuk, felkészülhetünk, és még időben beavatkozhatunk.

Support

Megtanítjuk az oldal használatát, biztosítjuk annak üzemeltetését, valamint technikai- és igény szerint tartalmai frissítését.

Amint kikerül az oldal, életre kel, beágyazódik a közösségi térbe, és egy folyamatosan fejlődő digitális világ része lesz. Ezt a változást mind tartalmilag, mind technikailag, de időről-időre megjelenésében is követni kell. Ezért is mondják, hogy egy weboldal soha nincs teljesen készen.

Webfejlesztés